EUROKUPOVIFUDBAL

Ništa od Lige šampiona: Loših drugih 45 minuta i nesrećni Pavkov zapečatili sudbinu Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspjeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona jer su remizirali sa Makabijem u revanšu – 2:2.

Loše drugo poluvrijeme i nesrećni autogol Milana Pavkova zapečatoili su sudbinu Beograđana koji će takmičenje nastaviti u grupnoj fazi Lige šampiona.

Činilo se ipak da će biti drugačije.

Zvezda je u prvom poluvremenu golovima Aleksandra Pešića i Mirka Ivanića u jednom trenutku nadoknadila 2:3 iz Haife, pa je taj rezultat odbranio Milan Borjan koji je skinuo penal Hazizi, ali je Sundgren u nadoknadi vremena smanjio na 2:1 i vratio Makabi u igru.

Svaki minut u prvom poluvremenu bio je na strani ekipe Dejana Stankovića koja je odigrala na najvišem mogućem nivou. Apsolutno svi igrači bili su na nivou i nošeni podrškom sa tribina napravili su veliki korak ka ostvarenju sna, a onda je spret nesrečnih okolnosti doveo do ovakvog rezultata.

Ipak, u drugom su Izraelci diktirali tempo, imali su mnogo više snage i na kraju sve materijalizovali u 90. minutu kada je nesrećni Pavkov zakačio jednu loptu poslije centaršuta i prevario Borjana.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 주식
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button