BIHFUDBAL

“Računajte na moju podršku” – Zeljković posjetio reprezentativce, Petev najraspoloženiji

Predsjednik Fudbalskog saveza BiH Vico Zeljković posjetio je reprezentativce u Trening kampu u Zenici i održao je kratak sastanak pred početak treninga, poručivši igračima da mogu računati na njegovu podršku.

Iako se u sportskoj javnosti proteklih dana najviše govorilo o spornom prijateljskom susretu s Rusijom zakazanom za 19. novembar, Zeljković je ponovio da završnica Lige nacija mora biti u fokusu, uz garanciju da je u svakom trenutku na raspolaganju igračima.

– Bez obzira na sva dešavanja proteklih dana, trebamo razmišljati samo o susretu sa Crnom Gorom, a nakon toga i Rumunijom. Igrači moraju znati da sam tu za njih u svakom trenutku te da je naš zajednički cilj plasman u A Ligu nacija, te EP. Vidim da vlada dobra energija i pozitivna atmosfera, fokus je još jednom ponavljam, na predstojećim utakmicama, a za sve druge stvari biće vremena i prilike za razgovor – izjavio je Zeljković.

Sudeći po fotografijama s treninga, atmosfera među “zmajevima” je jako dobra. Igrači su pažljivo saslušali Zeljkovića, a posebno je raspoložen bio selektor Ivajlo Petev.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button