FUDBAL

MITROVIĆ NAKON HET-TRIKA Ako radimo ono što selektor traži…

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović bio je heroj u pobjedi nad Švedskom.

Srbija je u 4. kolu Lige nacija pobijedila Švedsku sa 4:1.

Aleksandar Mitrović je bio heroj Srbije i postigao tri gola.

– Lepo veče. Lepa utakmica, mnogo golova, prikazali smo sjajno izdanje pred našom publikom i kreirali odličan oproštaj pred Svetsko prvenstvo. Bila je na tribinama jedna od najlepših atmosfera na utakmicama koje sam igrao. Prvu utakmicu pamtiš zauvek, sećam se i ja svoje, pa se nadam da će i mališani koji su večeras prisustvovali posebno oni kojima je ovo prva utakmica. Drago mi je što smo uspeli da im pružimo pobedu – rekao je junak pobede.

– Tri dobra gola. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu. Stigli smo do važna tri boda i kreireli lepu uvertiru pred gostovanje Norveškoj i najbitniji meč.

Iako krajem oka fudbalska javnost u Srbiji već gleda ka utakmici sa Brazilom, Orlove za nekoliko dana očekuje izazov u Norveškoj i direktan okršaj sa rivalom za prvo mesto u grupi.

– Idemo utakmicu po utakmicu, očekuje nas važan duel za nekoliko dana, cilj je prvo mesto u grupi, a potom ćemo da razmišljamo o narednim izazovima. Ne gledam taj duel ako okršaj mene i Halanda. Biće to utakmica kao svaka druga, gledam ekipu i ako budemo radili kao večeras, ono što selektor traži od nas dobićemo utakmicu.

Sve gledaoce je zabrinula činjenica da je Mitrović teren napustio šepajući, ali prve reči golgetera ulivaju optimizam.

– Udarac je bio bolan, videćemo sa lekarskim timom, ali se nadam da je sve u redu – kazao je centarfor Srbije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: more info
Back to top button