FUDBAL

Hrvat poručuje “Mundijal u Kataru neće biti posljednji za Modrića”

Hrvatski napadač Andrej Kramarić izjavio je u intervjuu za zvanični sajt FIFA da smatra da predstojeći Mundijal neće biti posljednji za Luku Modrića.

Teško je riječima opisati šta on znači za hrvatski, evropski i svjetski fudbal. Ono što je on učinio u karijeri je neponovljivo. Sve te godine u Realu i reprezentaciji, da ne spominjemo i osvajanje Zlatne lopte, to su nevjerovatna dostignuća. Zadovoljstvo je s njim dijeliti svlačionicu, igrati i trenirati. Ne mislim da će ovo biti njegovo posljednje Svjetsko prvenstvo. Sudeći po tome kako se osjeća na terenu, on može da igra još dugo, izjavio je Kramarić za zvanični sajt FIFA.

Fudbaler Hofenhajma govorio je i o selektoru Zlatku Daliću koji je Hrvate prije četiri godine u Rusiji odveo do finala u kom su poraženi od Francuske sa 4:2.

– On je sjajan trener koji je ostvario najveći uspeh u istoriji našeg fudbala. Odlikuje ga smirenost i donošenje dobrih odluka prije i nakon utakmice. Ono što je on napravio u Rusiji nikad neće biti zaboravljeno. Uvijek će biti najbolji selektor u našoj istoriji – rekao je bivši fudbaler Dinama, Rijeke, Lokomotive Zagreb i Lestera.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske takmičiće se na Svjetskom prvenstvu u F grupi sa Belgijom, Kanadom i Marokom.

Mundijal u Kataru počinje 20. novembra i trajaće do 18. decembra.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button