FUDBALREGION

Zečević: Terzić rekao da ne može biti Bjeković; Perović: Sram vas bilo, izvrćete činjenice

Protiv izbora Nenada Bjekovića za predsjednika FSS bila je Crvena zvezda, što je i sam generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić potvrdio.

A upravo je na Terzićevu adresu stigla “prozivka” od strane Žarka Zečevića, Partizanovog delegata i potpredsjednika OKS.
– Kao sportski radnik koji je u sportu više od 30 godina, želim da dam napomene u vezi sa svime što se dešavalo ovih dana. Antagonizam između Zvezde i Partizana doveo je do ovoga. To šteti našem sportu i fudbalu, odnosima u društvu, ponašanju navijača i svemu ostalom. Od 1985. godine navešću vam predsednike FSS. Tomaš Tomašević – Crvena zvezda, Nemanja Stanković iz Crvene zvezde, MIljan Miljanić iz Crvene zvezde, Zvezdan Terzić iz Crvene zvezde, Dragan Piksi Stojković iz Crvene zvezde i Slaviša Kokeza iz Crvene zvezde. Samo je Tomislav Karadžić bio iz Partizana. Isto je tako i sa generalnim sekretarima. O čemu se radi ovde? Zarad privatnih interesa urušavamo sve, pravimo ujdurmu kada reprezentaciji ide kako treba, kada nas čeka Mundijal i imamo veliko šansu da se plasiramo i na EURO.
Zvezdan Terzić me je javno prozvao preko novina, žao mi je što nije ovde. Rekao je da Bjeković ili Zečević ne mogu da budu kandidati. Bolje da je rekao niko iz Partizana ne može da bude kandidat za predsednika FSS. Kada je on trebalo da bude predsednik FSS nije izlazio iz moje kancelarije, dok nije postavljen za predsednika. Sada ima obraza i snage da se ovako obraća. Nenada Bjekovića prozivate kroz novine, čoveka bez mrlje u sportu, reprezentativac, izuzetno poštovan funkcioner. Mi tako sada razgovaramo između nas. Vodeći se privatnim interesima – rekao je Zečević.

Potom je riječ dobio delegat Crvene zvezde Marko Perović koji je replicirao Zečeviću.
– Ovo iz usta gospodina Zečevića, to vam je Partizan. Sram vas bilo da na ovaj način pominjete gospodina Zvezdana Terzića, to je vaše ogledalo, to je Partizan. Terzić kad se kandidovao za predsednika FSS bio je faktor jedinstva i faktor koji će povezati Srbiju i srpski fudbal. Bio je i u Partizanu i u Zvezdi i u Vojvodini i u svim klubovima. Vaš kandidat nije za godinu i po dana, koliko je vd nije nas pozvao, nije nešto rekao, pitao, predložio, nismo popili kafu zajedno. Zvezda hoće kandidata koji će povezati fudbal u jedinstvo. Ne mora da bude obojen crveno-belom ili crno-belom bojom. Neću više da ulazim u diskusiju, samo sam želeo da kažem da je ovo sramno kako ste se obratili i izvrtali činjenice i pominjali čoveka koji nije ovde – između ostalog je rekao Petrović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button