FUDBAL

Marseju bod bio dovoljan, ali zatajila komunikacija

Olimpik eliminisan golom Hojbjerga u 90+5. minutu, bod ih vodio u nokaut fazu Lige Evrope.

Istinska drama dogodila se u D grupi Lige šampiona. Vrhunac uzbuđenja viđen je u Marseju, gdje je Totenhem u posljednjim trenucima meča golom Hojbjerg u petom minutu nadoknade slavio protiv Olimpika sa 2:1.

To je značilo da su se Pevci probili na prvo mjesto u grupi, a da je Marsej završio na posljednjem mjestu i da je eliminisan iz Evrope.

Po završetku meča pojavila se informacija da u finišu duela u Marseju nije bilo komunikacije između fudbalera i stručnog štaba domaćina. O tome je govorio i ponajbolji pvotimac Olimpika, inače strijelac jedinog gola za domaćina, Čansel Mbemba.

– Nismo znali šta se događa. Naravno mislim na nas igrače. Ljudi na klupi su znali sve, ali nije bilo komunikacije. Veoma smo ljuti. Ne možemo da vjerujemo da nam se ovo dogodilo na kraju utakmice, ali nismo znali. Naravno, greška je samo naša – rekao je Mbemba.

Šef struke Olimpika Igor Tudor je rekao da njegovi igrači nisu čuli kakve im je savjete davao.

– Nisu me čuli. Govorio sam da ne idu previše naprijed, kako se linije ne bi raspale, ali oni su željeli da postignu gol. Bilo je previše buke. Nismo se previše zamarali ostalim rezultatima, želeli smo da nam naša utakmica bude najvažnija. Na kraju, nismo imali sreće, iako smo većim dijelom meča dominirali – rekao je Tudor.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: bio ethanol burner
Back to top button