FUDBAL

ZABRANA SELEKTORA Nema golfa za Bejla

Selektor Velsa Rob Pejdž zabranio je igranje golfa svojim igračima na Svjetskom prvenstvu u Kataru, koje počinje 20. novembra i traje do 18. decembra.

– Da, golf je zabranjen. U Katar idemo potpuno fokusirani na fudbal. U prošlosti su me Bejl, Mur i Remzi pitali šta radimo sutra popodne i imamo li sastanak. Odgovorio bih im: Ne, nema sastanaka, slobodno idite da igrate – rekao je Pejdž.

Navijači Real Madrida, u kojem je Bejl bio od 2013. do 2022., Velšaninu su zamjerali što je više entuzijazma pokazivao prema golfu nego prema fudbalu. Prije tri godine navodno je saigračima iz madridskog kluba rekao:

– Imam ugovor još tri godine i ako žele da me se riješe, moraće da mi isplate 17 miliona po sezoni. Ako ne žele, ostaću u klubu i igraću golf.

Tokom ljeta je Bejl otišao iz Reala kao slobodan igrač potpisavši jednogodišnji ugovor sa Los Anđeles FC-om iz MLS-a, za koji je u 14 utakmica postigao tri gola i osvojio titulu.

Vels se plasirao na Svjetsko prvenstvo poslije 64 godine. Igraće u grupi B sa Engleskom, Iranom i Sjedinjenim Američkim Državama.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button