EVROPSKE LIGEFUDBAL

DUGARI OPLEO PO MBAPEU Obraćanje na društvenim mrežama? Neka prestane, dosta više sa tim egom!

Svijet fudbala je u četvrtak dobro protresla jedna objava na društvenim mrežama. U pitanju je obraćanje francuske superzvezde Kilijana Mbapea, koji je komentarisao reklamnu kampanju Pari Sen Žermena, u kojem upravo on ima glavnu ulogu.

Mbape je javnosti nedvosmisleno stavio do znanja da se ne slaže sa kampanjom i da postoje određene nesuglasice oko prava na njegovo predstavljanje. Svoje mišljenje o ovoj temi ponudio je i Kristof Dugari, nekadašnji napadač francuske reprezentacije.

– Niko me nije informisao o ovoj kampanji. Ne odobravam video koji je objavljen – poručio je ofanzivac Parižana.

– Klub je trebalo da mu prethodno javi, to razumijem, ali da li takva greška zaslužuje onakvo obraćanje na društvenim mrežama? Sve to može da se riješi interno. Ovo je trapavo, nije elegantno. Mogao je da zove predsjednika kluba, a ne da piše po interentu – kazao je 51-godišnji Kristof Dugari za francuske medije.

– Ne razumijem Kilijanovu poruku. Neka prestane, dosta više sa tim egom. Oni gube utakmicu za utakmicom, neka pokažu svoju vrijednost na terenu. Imaju plate koje su potpuno lude, a prave probleme zbog neke reklame koja nije odobrena. Koga je briga za to – poručio je Dugari.

Dugari je bio član francuske reprezentacije koja je 1998. godine osvojila Svjetsko prvenstvo, a u bogatoj karijeri koja je trajala od 1988. do 2005. godine, nastupao je za Bordo, Milan, Barselonu, Marsej, Birmingem Siti i Katar SC. Za “Trikolore” odigrao je 55 utakmica i postigao 8 golova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: motorcycle shipping
Back to top button