FUDBALTRANSFERI

SAMO BAHATO Al Hilal nudi PSŽ 300 miliona, a Mbapeu za godinu dana 700 miliona!

Saudijski Al Hilal krenuo je u potpunu ofanzivu za potpis Kilijana Mbapea.

Kako prenosi pouzdani Fabricio Romano, taj klub je PSŽ-u ponudio 300 miliona evra za igrača kojem ističe ugovor naredne sezone.

Ukoliko do transfera dođe, to bi bila rekordna suma izdvojena na obeštećenje jednog igrača. Rekord drži Nejmar kada je za 222.000.000 evra prešao iz Barselone u PSŽ prije šest godina.

Prema informacijama italijanskog novinara, za sada klub iz Saudijske Arabije nije pregovarao sa Mbapeom oko ličnih uslova, a u Parizu su sigurno da je ovaj sve utanačio sa madridskim Realom.

Iz drugih izvora je prenijeto da su u Al Hilalu spremni da Mbapeu za jednu godinu ponuđeno nevjerovatnih 700 milijardi evra. Ranije se spominjala opcija da Mbape “odradi” jednu godinu na Bliskom istoku nakon čega bi se preselio u Španiju. Najnovije informacije se uklapaju u to.

Al Hilal je ovog ljeta već doveo Rubena Neveša, Kalidua Kulibalija i Sergeja Milinkovića-Savića. Blizu da krenu tim putem su i Aleksandar Mitrović i Malkolm.

Podsjetimo, Mbapeu ugovor ističe na ljeto 2024. godine, a u francuskoj prestonici su pred njega postavili ultimatum – novi ugovor ili prodaja. Mbape nije bio ni na turneji sa ekipom u Japanu, pa bi njegov ostanak u Parizu bio ravan čudu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button