EVROPSKE LIGEFUDBAL

PRED PUNIM TRIBINAMA Borac protiv Austrije za ostanak na evropskoj sceni

Fudbaleri banjalučkog Borca dočekaće večeras, od 20.30 časova, Austriju iz Beča, u revanšu 2. kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija.

Austrija brani prednost od 1:0 iz prvog susreta.

Tribine Gradskog stadiona biće ispunjene do posljednjeg mjesta, jer sve karte za meč su rasprodate.

– Odmah po povratku iz Beča osjetili smo divnu atmosferu, vidjeli smo da čitav grad diše za Borac. Bilo je uživanje raditi ovu sedmicu, momci su dosta dobro to uradili i nadam se da će to prenijeti na teren. U prvom meču smo odigrali dosta dobro, možda je rezultat mogao da bude i drugačiji, ali nismo iskoristili svoje šanse. Austrija je dosta čvrsta ekipa, igraju sa dosta intenziteta i presinga – naglasio je šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović.

Očekuje dobru igru svog tima, ali i veliku podršku sa tribina, koja će njegovim izabranicima pomoći da budu još bolji na terenu.

– Posmatrali smo njihov susret protiv Šturma u prvom kolu Bundeslige u kojem su na svom terenu poraženi sa 0:3. Dobili su dva pogotka iz prekida i to bi mogla da bude šansa – nastavio je Marinović.

Fudbaleri Austrije u Banjaluku su stigli juče, sinioć su trenirali u terminu utakmice, a na konferenciji za novinare izrazili su optimizam da će pobjedom proći dalje.

Pobjednik ovog dvomeča u sljedećem kolu će igrati protiv boljeg iz susreta kazahstanskog Ordabasija i Legije iz Varšave, koji su prvi meč završili neriješeno, rezultatom 2:2, prenosi RTRS.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button