ODBOJKAOSTALI SPORTOVI

OK Borac i BetOle zajedno u nove pobjede!

Nakon što su dogovorili podršku i potpisali sponzorske ugovore sa nekoliko fudbalskih klubova u Bosni i Hercegovini, BetOle nastavlja sa podrškom sportskim kolektivima u BiH čime pokazuju visoku svijest o društvenoj odgovornosti. U narednoj sezoni Odbojkaški klub Borac iz Banja Luke biće dosta sigurniji i jači kada su finansije u pitanju, s obzirom na to da su potpisali jedan od najvećih sponzorskih ugovora u istoriji i to sa regionalnim liderom u online priređivanju igara na sreću.

– Ovim potpisom, dobili smo zasigurno jednog od najvećih sponzora u našoj istoriji kluba. Veoma sam ponosan što je to upravo BetOle, koji je od starta pregovora pokazao izuzetno poštovanje prema našem klubu zbog rezultata koje smo postigli u prethodnih nekoliko sezona. Ovaj lider igara na sreću je u nama prepoznao kvalitet i perspektivu, te sa pravom možemo da se nadamo sjajnim rezultatima sa ovakvim sponzorom. Pred nama je, takođe, velika odgovornost da sjajnim partijama, odgovorimo na ovaj potez – rekao je Aleksandar Dakić, predsjednik OK Borac.

BetOle je pored OK Borac, potpisao i ugovor o sponzorstvu sa ŽOK Borac.

– ŽOK “Borac” u novu sezonu ulazi kao jedna od najkvalitetnijih i najiskusnijih ekipa u prvenstvu, a pored prvenstva, djevojke očekuju mečevi i u Kupu Republike Srpske. Kao što je i moto našeg sponzora, i mi igramo da dobijemo, a zajedno sa BetOle-om, u to ne sumnjamo – dodao je Dakić.

Odbojkaši Borca u novu sezonu ulaze kao jedna od najperspektivnijih i najmlađih ekipa u prvenstvu. U rosteru je mnoštvo mladih reprezentativaca. Iz BetOlea poručuju da će uvijek podržavati mladost i kvalitet, a upravo to su i prepoznali u Borcu, istakao Miodrag Todorović, direktor kompanije BetOle.

– Naša kompanija prati uspjehe i rezultate domaćih klubova, a Borac je sigurno jedan od brendova koji vrijedi na našim prostorima. U novu sezonu ulaze sa nešto podmlađenim sastavom, ali ambicije su im uvijek visoke i mi smo tu da ih podržimo u ostvarivanju ciljeva. Mlada su i perspektivna ekipa, te se nadamo da će upravo ovi aduti biti najveća prednost u narednoj, ali i u godinama koje su pred nama. Mi ćemo se potruditi da im budemo siguran partner i podrška u napadu na sam vrh BiH odbojke, a da se radi o veoma dobro vođenom klubu, pokazuje i činjenica da su prethodne sezone po prvi put u istoriji nastupili i u Čelendž kupu Evropske odbojkaške federacije. U isto vrijeme imamo i žensku ekipu koja će se boriti za povratak u Premijer ligu BiH i na tom putu ćemo im biti bezrezervna podrška. Ne sumnjamo da će uz našu podršku i ženska i muška ekipa ispuniti ciljeve i biti najbolji mogući reprezent domaće odbojke u inostranstvu – istakao je Todorović.

I djevojke i momci Borca sezonu počinju početkom oktobra. Budite uz odbojkašice i odbojkaše Borca i ove sezone, jer sve posjetioce na utakmicama očekuju brojna iznenađenja. Zajedno u nove pobjede uz BetOle jer igraš da dobiješ.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button