EUROKUPOVIFUDBAL

Najveće kvote za sve mečeve Lige šampiona su u Meridianu: Inter 1.85, Arsenal 1.65

Večeras počinje drugo kolo Lige šampiona utakmicama u grupama A, B, C i D, a kladionica Meridian je i ovoga puta spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. U ovom članku možete pročitati ekspertski tiket dana sastavljen upravo pomoću kvota iz Meridiana.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!
Igraj Ligu šampionskih bonusa!
Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.
Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita između 03. i 04. Oktobra, do 21h.

LENS – ARSENAL – 2
Kvota: 1.65
Lens se sa dvije pobjede u Ligi 1 pomjerio sa mrtve tačke, međutim utisak i dalje nije dobar. Tim koji je nakon PSG-a bio najbolji u Francuskoj prošle godine ne igra ni iz bliza u skladu sa potencijalom koji posjeduje. Stvari se popravljaju, ali trebaće još vremena Francku Haiseu da popravi stvari.
Arsenal s druge strane izgleda kao mašina koja ne prestaje da melje. Za vikend su sa 4:0 deklasirali Bournemouth i prišli su samo na jedan bod zaostatka Manchester Cityu u Premijer ligi. Sada fokus prebacuju na Ligu šampiona gdje žele nakon dva kola da imaju maksimalan učinak.
Obrazloženje prognoze: Iako u Ligi šampiona nikada nije jednostavno pobjeđivati u gostima, treba istaći da je ogromna razlika u kvalitetu između ovih timova u ovom trenutku. Arsenal je možda u najboljoj formi u čitavoj Evropi uz Manchester City, dok Lens do prije sedam dana nije imao niti jednu jedinu pobjedu u sezoni.

INTER – BENFICA – 1
Kvota: 1.85
Inter je u prvom kolu Lige šampiona odigrao izuzetno skroman meč na gostovanju kod Real Sociedada, ali ih je Lautaro Martinez pogotkom u samoj završnici spasio sigurnog poraza. Nakon toga su imali neočekivan kiks i u domaćem prvenstvu, tako da se nalaze u blagom padu forme u odnosu na prvih mjesec dana nove sezone.
Benfica je napravila najbolju moguću uvertiru pred gostovanje u Milanu pobjedom protiv Porta u velikom derbiju. Ipak, “Zmajevi” su imali igrača manje od 20. minute tako da je i posao bio znatno olakšan. U prvom kolu Lige šampiona, “Orlovi” su izgubili od Salzburga i ukoliko se iz Italije vrate praznih džepova, jako teško će prezimiti u elitnom evropskom takmičenju.
Obrazloženje prognoze: Inter je bolja ekipa od Benfice, a da Simone Inzaghi zna kako nadmudriti Rogera Schmidta, vidjeli smo u četvrtfinalu Lige šampiona prošle sezone. Oba tima su pod imperativom, ali prednost dajemo onom kvalitetnijem timu.

PSV – SEVILLA – 3+
Kvota: 1.90
Ako izuzmemo uvjerljiv poraz u Londonu na startu Lige šampiona, PSV se može pohvaliti da imaju perfektnu sezonu za sada. Osvojili su maksimalan broj bodova nakon sedam kola u domaćem prvenstvu i znajući kakve sve probleme ima Ajax, otvara im se da “kaparišu” titulu već do kraja kalendarske godine.
Sevilla s druge strane nije uspjela da izdigne svoju igru na nivo više. Nalaze se u krizi i ne čini se da će Jose Luis Mendilibar biti u stanju da preokrene stvari u korist Andalužana. Tradicionalno uvijek bolje igraju u Evropi nego u La Ligi, ali da bi ostali u trci za proljeće u Evropi, moraju bar nešto da “osvoje” u Holandiji.
Obrazloženje prognoze: Kada PSV igra na svom terenu, nema previše tajni. Uvijek se igra na gol više i u brzom tempu. Sevilla takođe ne bježi da prihvati taj stil fudbala i ukoliko vidimo jedan pogodak u prvih 30 minuta, realno je da se mreža zatrese minimalno tri puta.
Meridianov tiket dana:
Lens – Arsenal – 2
Inter – Benfica – 1
PSV – Sevilla – 3+
Ukupna kvota: 5.80
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u oktobru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button