EVROPSKE LIGEFUDBAL

Najveće kvote na sve mečeve iz liga petice su u Meridianu: Napoli 2.30, Manchester City 1.70

Dva velika derbija se igraju danas u Engleskoj i Italiji, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenju.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MANCHESTER UNITED – MANCHESTER CITY – 1 (4.90) X (4.00) 2 (1.70)
Manchester United se od početka sezone dosta muči na svim frontovima, ali su u zadnja tri meča makar došli do pobjeda. Prvo su preokrenuli u sudijskoj nadoknadi protiv Brentforda, a potom su bili bolji i od Sheffield Uniteda u Premijer ligi. Pronašli su način da nadigraju i Copenhagen u Ligi šampiona minimalnim rezultatom (1:0), ali sve to ne uliva nimalo povjerenja u “Crvene đavole”.
Manchester City je s druge strane nakon mini krize ponovo podigao svoju formu. Erling Haaland je poslije tri utakmice bez gola prekinuo loš niz pogotkom protiv Brightona, a potom je i dva puta zatresao mrežu Young Boysa u Ligi šampiona. Kada je Norvežanin dobro raspoložen, onda sve funkcioniše u igri “Građana” i djeluju nepobjedljivo.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
“Bet Builder” je igra koju možete pronaći samo u Meridianu i koja vam omogućava da odigrate neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.
Ako sa utakmice Manchester United-Manchester City odigrate sljedeće tipove:
• Pobjeda Manchester Citya
• Više od 2.5 gola na utakmici
• Manchester City daje prvi gol na utakmici
• Manchester Citye daje bar jedan gol u prvom poluvremenu
• Erling Haaland 2+ šuteva u okvir gola
• Erling Haaland daje gol
Kvota će biti 7.57!

NAPOLI – MILAN – 1 (2.30) X (3.40) 2 (3.25)
Tokom reprezentativne pauze, Rudi Garcia je bio na rubu otkaza. Da je Antonio Conte prihvatio poziv Aurelija de Laureantiisa, sada bi Napoli imao novog trenera. Francuski stručnjak je tu krizu ipak prevazišao i pobjedama protiv Union Berlina i Verone malo je umirio kritičare. Ipak, oni nikad ne spavaju i eventualni neuspjeh večeras bi mogao biti i njegov posljednji meč na klupi aktuelnog šampiona Italije.
Milanov cilj ove sezone je da osvoje Seriu A, a veoma lako se može desiti da od decembra budu potpuno fokusirani samo na ovo takmičenje. Rossoneri nisu postigli niti jedan gol u prva tri kola Lige šampiona i kako stvari sada stoje, neće igrati u osmini finala elitnog takmičenja. Problemi u napadu su bili prisutni i protiv Juventusa prethodnog vikenda i to je nešto na čemu će Stefano Pioli morati najviše da radi.
Jedna od najpopularnijih igara iz ponude Meridiana je “Dupla sigurica”. Dovoljno je da se dogodi bar jedan od dva navedena scenarija i tip će biti dobitan.
Veliki je broj “duplih sigurica” u ponudi za meč Napoli-Milan, a neke koje izdvajamo su:
• X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.60
• 1 ili 4+ (pobjeda Napolija ili najmanje četiri gola na meču) – 1.65
• 2 ili I2+ (pobjeda Milana ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.75
• D3+ ili G3+ (Napoli daje najmanje tri gola na meču ili Milan daje najmanje tri gola na meču) – 2.85
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u oktobru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button