EVROPSKE LIGEFUDBAL

U Meridianu su najveće kvote za sve mečeve iz liga petice: Bayern 1.70, Manchester United 1.60

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva iz liga petice i uz pomoć kvota iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MANCHESTER UNITED – FULHAM – 1
Kvota: 1.60

Manchester United je u zadnje vrijeme konačno počeo da igra onako kako je Erik ten Hag zamislio. Holandski stručnjak je konstantno bio pod kritikama, ali njegova ekipa sada ima četiri uzastopne pobjede i dodatno se približila mjestima koja vode u Ligu šampiona.

Fulham je izgubio mnogo odlaskom Aleksandra Mitrovića, ali rezultati nisu previše ispaštali u Premijer ligi. Nalaze se na 12. poziciji i ovo će biti još jedna mirna sezona za klub sa “Craven Cottagea”. Par puta su se ekspresno vraćali u Championship i čini se da konačno hvataju pozitivan kontinuitet.

Obrazloženje prognoze: Apsolutno sve je na strani Manchester Uniteda pred ovu utakmicu. Igraju u boljoj formi, imaju mnogo veći kvalitet, a i sam značaj meča je na strani domaćina. Tako da će sve osim trijumfa domaćina na “Old Traffordu” biti veliko iznenađenje.

BAYERN – LEIPZIG – 1
Kvota: 1.70

Bayern je u ogromnoj krizi. Thomas Tuchel je “preživio” i poraz od Bochuma u Bundesligi, ali utisak je da njegov mandat u Minhenu neće potrajati još dugo. Rezultati su ispod svih očekivanja, titula je gotovo nemoguća misija, a na korak su od ispadanja u osmini finala Lige šampiona.

Ni Leipzig vjerovatno neće pronaći svoje mjesto u četvrtfinalu Lige šampiona, ali njihov još veći problem je pozicija u domaćem prvenstvu. Trenutno su petoplasirani i trebaće im dosta dobri rezultati da preskoče Borussiju Dortmund ili Stuttgart.

Obrazloženje prognoze: Kriza Bayerna mora da se zaustavi u nekom trenutku. Nije realno da tim takvog kvaliteta i renomea izgubi i četvrti meč u nizu. Leipzig jeste dobra ekipa, ali naša je prognoza da će osjetiti bijes Bavaraca ovog vikenda.

ALMERIA – ATLETICO MADRID – 2
Kvota: 1.75

Almeria je daleko najslabiji klub u La Ligi ove sezone. Nemaju niti jednu pobjedu u 25 odigranih utakmica i izvjesno će u narednoj takmičarskoj godini nastupati u rangu niže. Razlog za to je najgora odbrana pošto su do sada primili čak 52 gola u prvenstvu.

Atletico Madrid je u utorak poražen od Intera minimalnim rezultatom u osmini finala Lige šampiona i sada će tim Diega Simeonea svoj fokus prebaciti na La Ligu. Aktivno se bore sa Athletic Bilbaom za četvrtu poziciju jer ako je ne zadrže, mogle bi velike promjene da se dese.

Obrazloženje prognoze: Koliko god bio bolan poraz Atletico Madrida u Milanu, oni moraju da pronađu snagu da savladaju Almeriju. S obzirom na ogromnu razliku u kvalitetu, utisak je da će biti dovoljno samo da održe fokus i koncentraciju od početka do kraja. Gledajući koje iskustvo posjeduju, vjerujemo da će to i biti slučaj.

Meridianov tiket dana:

Manchester United – Fulham – 1
Bayern – Leipzig – 1
Almeria – Atletico Madrid – 2

Ukupna kvota: 4.76

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button