EVROPAKOŠARKA

Meridian ima najveće kvote za sve utakmice iz Evrolige: Partizan 1.45, Virtus 1.40

Nakon tri sedmice pauze nastavlja se program u Evroligi, a večeras nas očekuju četiri interesantne utakmice u okviru 27. kola. Kladionica Meridian je i ovoga puta pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!
PARTIZAN – ANADOLU EFES – 1 (1.45) 2 (2.85)
Pred Partizanom su odlučujuće sedmice u Evroligi. Nakon šokantnog poraza od Bayerna, crno-bijeli više nemaju pravo na kiks jer bi svaki naredni poraz mogao da bude koban u njihovoj borbi za mjesto u play-inu. Doživljen je neuspjeh i na Kupu Radivoja Koraća, tako da tim Željka Obradovića definitivno nije u onoj situaciji u kojoj se nalazio prije 12 mjeseci. Podrška navijača je neophodna, jer će drugačije teško izaći na kraj sa nezgodnim Anadolu Efesom.
Do trofeja u Kupu nije došao ni Anadolu Efes. Oni su u finalnoj utakmici rutinski poraženi od Fenerbahčea što je zapravo prvi slab rezultat od momenta kada je Tomislav Mijatović preuzeo ekipu. I Efes i dalje gaji nade da bi mogao stići do 10. pozicije u Evroligi, ali njihova misija je još komplikovanija od Partizanove. Jedna stvar im je ipak zajednička, a to je da poraženi u ovom duelu svoje šanse svodi samo na domen teorije.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Jedna od najpopularnijih košarkaških igara je kombinovanje hendikepa sa ukupnim brojem poena na utakmici. Centralni hendikep za ovaj meč je -5.5, a granica poena 168.5.
Kvote u Meridianu su impresivne, a opcije za klađenje su sljedeće:
• H1 i više (pobjeda Partizana sa najmanje šest razlike i više od 168.5 poena na meču) – 3.35
• H1 i manje (pobjeda Partizana sa najmanje šest razlike i manje od 168.5 poena na meču) – 3.35
• H2 i više (Anadolu Efes neće izgubiti sa šest ili više razlike i više od 168.5 poena na meču) – 3.30
• H2 i manje (Anadolu Efes neće izgubiti sa šest ili više razlike i manje od 168.5 poena na meču) – 3.35
Pored utakmice u Beogradu očekuju nas još tri duela. Jedan od derbija je onaj u Madridu gdje će snage odmjeriti Real i Panathinaikos. Domaćini su jasno favoriti, te je na njih kvota 1.35, dok se iznenađenje gostiju “plaća” sa 3.05.
Virtus je takođe jedan od velikih favorita u ovom kolu pošto u Bologni gostuje Valencija. Kvota na trijumf tima Luce Banchija je 1.40, a na goste visokih 2.75.
Igraće se još i u prijestonici Njemačke gdje Alba dočekuje Maccabi. Sa razlogom je “Ponos Izraela” favorit, te je na njihovu pobjedu kvota 1.40. Koeficijent na trijumf domaćina je 2.75 u ovom slučaju.
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama, kojima časti svoje igače.
Kladite se na Evroligu u Meridianu i osvoji BONUS!
Jedini uslov je da se uplati depozit i odigra tiket koji sadrži bar jedan meč Evrolige. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.
Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket koji u sebi sadrži barem jedan meč iz Evrolige i uplatu depozita u period od 29.02. – 01.03.2024.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button