EVROPAKOŠARKA

U Meridianu su najveće kvote za sve mečeve Evrolige: Crvena zvezda 3.05, Barcelona 1.35

Oba beogradska evroligaša će večeras odigrati svoje mečeve 33. kola Evrolige, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET – OLYMPIACOS – 1 (3.05) 2 (1.35)

Crvena zvezda Meridianbet odavno nema šansu da se izbori za nastup u play-inu Evrolige, ali to definitivno ne znači da crveno-bijeli ne pristupaju utakmicama sa maksimalnom željom i motivacijom da ostvare trijumf. To se najbolje vidjelo prije dva kola protiv Virtusa, a pružili su snažan otpor i u Madridu protiv aktuelnog prvaka Evrope prošlog petka.

Posljednju utakmicu pred svojim navijačima u Evroligi ove sezone, Crvena zvezda Meridianbet će odigrati protiv Olympiacosa. Za klub iz Pireja ovaj meč ima veliki značaj jer su i dalje u trci za top 4 i prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Potrebno im je da ostvare dvije pobjede, ali i da Panathinaikos doživi makar jedan poraz.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Samo u Meridianu možete kombinovati hendikep i ukupan broj poena na utakmici, a kvote su izvanredne!

Centralni hendikep za ovu utakmicu je 6.5, a granica za ukupan broj poena 155.5. Kvote za kombinovanje hendikepa i ukupnog broja poena su sljedeće:

  • H1 i više (Crvena zvezda Meridianbet neće izgubiti sa sedam ili više razlike i najmanje 156 poena na meču) – 3.40
  • H1 i manje (Crvena zvezda Meridianbet neće izgubiti sa sedam ili više razlike i manje od 156 poena na meču) – 3.25
  • H2 i više (Olympiacos će pobijediti sa najmanje sedam poena razlike i najmanje 156 poena na meču) – 3.45
  • H2 i manje (Olympiacos će pobijediti sa najmanje sedam poena razlike i manje od 156 poena na meču) – 3.25

ALBA BERLIN – PARTIZAN – 1 (3.85) 2 (1.25)

Partizan je prošle sedmice izgubio na svom terenu od Olympiacosa nakon velikog preokreta gostiju iz Pireja u četvrtoj četvrtini. Na taj način su crno-bijeli dosta umanjili svoje šanse da budu dio play-ina Evrolige pošto više ne zavise sami od sebe. Ne samo da trebaju dobiti oba preostala meča, nego im se moraju poklopiti još neki rezultati.

Ono na šta Partizan treba da se fokusira, to je da dobiju oba preostala meča. Onaj teži će sigurno biti u Berlinu gdje je tim Željka Obradovića prošle godine doživio težak poraz na otvaranju Evrolige. Iako je Alba posljednja na tabeli, opreza nikad ne smije biti dosta. Klub iz Berlina je zadnji trijumf u ovom takmičenju ostvario upravo protiv Crvene zvezde u januaru.

U Meridianu postoji mnogo različitih košarkaških specijala na koje se možete kladiti, a jedan od takvih je prognoziranje u kojoj četvrtini će biti postignuto najviše poena.

Kada se radi o utakmici Alba Berlin-Partizan, kvote su sljedeće:

  • Najviše poena u prvoj četvrtini – 3.90
  • Najviše poena u drugoj četvrtini – 3.95
  • Najviše poena u trećoj četvrtini – 4.40
  • Najviše poena u četvrtoj četvrtini – 3.75

U Evroligi su danas na programu još tri utakmice, a sastaju se:

Monaco (1.25) – Zalgiris (3.60)
Barcelona (1.35) – Maccabi (3.15)
Valencia (1.20) – Asvel (4.30)

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button