EVROPAKOŠARKA

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Partizan 1.80, Žalgiris 1.75

Pet veoma interesantnih utakmica je na programu 32. kola Evrolige večeras, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

PARTIZAN – OLYMPIACOS – 1 (1.80) 2 (2.05)
Iako je izgubio od Real Madrida u prethodnom kolu Evrolige, Partizan i dalje ima više nego realnu šansu da se domogne play-ina. Crno-bijeli imaju bolji međusobni skor od svih direktnih konkurenata, tako da bi u nekom scenariju i dvije pobjede u preostala tri kola mogla da ih odvedu u narednu fazu. Ipak, cilj je dobiti sve preostale mečeve i ne strahovati od toga šta će Anadolu Efes i Milano učiniti na drugim terenima.
Prvi od tri zadatka za Partizan biće da se savlada grčki Olympiacos. Oni su trenutno petoplasirani na tabeli Evrolige i učiniće sve što mogu da završe unutar top 4 kako bi imali prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Iako su između dvije sezone ostali bez Kostasa Sloukasa i Sashe Vezenkov, trener Georgios Bartzokas je uspio da pronađe način da rezultati ne trpe, a u ovoj kampanji su se posebno istakli Alec Peters i Isaiah Canaan, uz Thomasa Walkupa.
Sportska kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Samo u Meridianu možete pronaći čak 15 različitih hendikepa za svaku košarkašku utakmicu. Ako ste uvjereni da će Partizan nadigrati Olympiacos i želite profitirate višestruko, onda je hendikep na domaćina definitivno sjajna opcija.
Ako npr. na hendikepu -3.5 odigrate H1 (pobjeda Partizana sa četiri ili više razlike), kvota će biti 2.10. Ako taj hendikep podignete na -5.5 i odigrate H1 (pobjeda Partizana sa šest ili više razlike), dobićete kvotu 2.50. Najveći hendikep u ponudi je -9.5 i u slučaju da odigrate H1 (pobjeda Partizana dvocifrenom razlikom), kvota je 3.75.
Pored najvećeg broja različitih hendikepa, Meridian je prepoznatljiv i po tome što jedini u svojoj ponudi ima “Bet Builder”. Pomoću ove igre možete odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu.
Ako sa utakmice Partizan-Olympiacos odigrate npr. sljedeće tipove u “Bet Builderu”:
• Pobjeda Partizana
• Više od 157.5 poena na utakmici
• 1p H1 -2.5 (vođstvo Partizana tri ili više razlike na kraju prvog poluvremena)
Kvota će biti 4.41.
Danas su na programu još četiri utakmice 32. kola Evrolige i to su:
Žalgiris – Milano – 1 (1.75) 2 (2.00)
Baskonia – Anadolu Efes – 1 (1.60) 2 (2.25)
Bayern – Barcelona – 1 (2.50) 2 (1.50)
Asvel – Monaco – 1 (3.65) 2 (1.25)
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Tokom marta na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima poklanja 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavaš Klikerom, xBonom ili više praktikuješ kartice, Meridian ti poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button