BICIKLIZAM

Biciklisti BSK-a vicešampioni BiH i prvaci Srpske!

Biciklisti banjalučkog BSK-a zauzeli su drugo mjesto ukupno u Premijer ligi iza zeničke Rotacije-SPIN, a ispred Zmaja od Bosne iz Tuzle, epilog je nakon posljednje trke koja je vožena u Gradišci.

Boje BSK-a ove godine branili su Srđan Maksimović, Davor Tubić, Maksim Račić (na slici u sredini), Sergej Maksimović, Roman Ermakov, Tamara Skenderija, Husein Fatušić, Jasmin Mujkić, Nađa Mirnić i Nika Kuvalja.  

Direkor kluba Vladimir Kuvalja zadovoljan je ostvarenim u ovoj sezoni iako ekipa nije uspjela da odbrani titulu najbolje osvojenu prošle godine.

– Nemamo za čim da žalimo s obzirom da kao najstariji klub u Banjaluci imamo minimalnu pomoć iz gradskog budžeta. U takvim okolnostima uspjeh je i drugo mjesto, a posebno smo ponosni da smo ponovo najbolji klub iz Srpske i da imamo najtalentovanije bicikliste u BiH. Bez obzira na nedostatak sredstava nastojaćemo da ih razvijamo u pravom smijeru i truditi se da već iduće sezone vratimo titulu u naše vitrine – rekao je Kuvalja.

On se ujedno zahvalio Vladi Republike Srpske na pomoći prilikom organizacije događaja, u prvom redu Međunanrodne biciklističke trke “Beograd – Banjaluka” koja će aprila 2023. godine biti održana 17. put.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button