BIHKOŠARKA

Slavlje Orlova, Feniks ubjedljiv u duelu sa Mladim Krajišnikom

Košarkašice prvoplasiranih Orlova pobijedile su su 25. kolu Prvenstva BiH ekipu Čelik Subora, dok je u banjalučkom derbiju Feniks ubjedljivo savladao Mladi Krajišnik.

Orlovi su na svom terenu slavili rezultatom 103:78, a do 22. pobjede predvodile su ih Vladinka Erak sa 16 poena i Darija Babić koja je postigla dva poena manje. U Čeliku su se izdvojile Ajla Selimović sa 27 poena i Nedžla Kovačević sa 22.

Orlovi sada imaju 45 bodova (skor 22-1), tri boda više od drugoplasiranih RMU Banovića koji imaju 20 pobjeda i dva poraza.

Košarkašice Feniska su savladale Mladi Krajišnik sa 92:45 uz 25 poena Nataše Šobot. Šesnaest poena postigla je Milica Inđić a u Mladom Krajišniku jedina sa dvocifrenim učinkom bila je Nataša Tomasović koja je utakmicu završila sa 18 poena.

Plej of je na gostpovanju pobijedio ekipu Kinjica sa 75:60. Jedina sa dvocifrenim učinkom u Plej ofu bila je Zerina Alispahić sa 10 poena, dok je u Čeliku bolja od ostalih bila Ilhana Džajić sa 15 poena.

Juče su RMU BanovićI pobijedili ekipu Džampera sa 88:47, a sutra igraju Igman – Brčanka (16 ;asova) i Leotar 03 – Rudar Sport (20).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button