KOŠARKAREGION

Košarkaši Zvezde igraju za titulu, Budućnost za nastavak serije

Košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde večeras igraju treću utakmicu finalne serije ABA lige. Beograđani vode s 2:0 i u pobjedom u “Morači” bi osvojili titulu, dok se domaći tim bori za nastavak serije i borbe za trofej.

Utakmica počinje u 20.30 časova.

“Očekuje nas treća utakmica, koja je psihološki jako teška. Zvezda će biti sigurno rasterećenija. Međutim, mi smo i u dve utakmice pokazali da ako smanjimo oscilacije i budemo čvršći imamo čemu da se nadamo. Tako da – nema predaje. Treba da smanjimo oscilacije. Bilo je perioda i jako dobre i jako loše igre. Ti periodi loše igre treba da nam budu kraći i potrebno je da zadržimo prisebnost i staloženost u ključnim momentima”, reka je Dejan Milojević, trener Budućnosti VOLI za sajt ABA lige.

Zoran Nikolić, igrač Budućnosti istakao je da njegov tim mora mnogo energičnije da počne utakmicu neko što je to činio u prva dva meča koja su igrana u Beogrdu.

“Moramo da budemo maksimalno fokusirani i čvrsti od prvog minuta. Ove utakmice se pobjeđuju velikom borbom i fokusom od samog početka – moramo odmah da budemo spremni na sve”, istakao je Nikolić.

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde mts, zna da očekuje u Podgorici.

“U potpunost smo svjesni da igramo protiv kvalitetne ekipe Budućnosti. Moramo biti spremni da odgovorimo energetski i da odigramo sa maksimalnom koncentracijom svih 40 minuta. Na sam dan utakmice ćemo donijeti odluku u kom sastavu ćemo nastupiti”, rekao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Ognjen Kuzmić istakao je da njega i saigrače očekuje teška utakmica i da moraju još borbenije da odigraju nego u prethodnim mečevima.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Booth decoration Bangkok
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button