KOŠARKANBA

Srđan Đoković o odluci Jokića: Treba ga razumeti i podržati

Srđan Đoković je u gostovanju na TV Prva prokomentarisao i odluku Nikole Jokića da ovog lјeta ne igra za reprezentaciju Srbije.

Svakako u pitanju je jedna od vrelih lјetnih tema, ali otac najboljeg svјetskog tenisera kaže da treba razumјeti zvijezdu Denver Nagetsa.

“Ja ću to reći ovako: Ovako mala zemlja sa ovako fantastičnim sportistima, ovako uspešnim u svetu. Imamo najboleg tenisera na svetu, košarkaša, vateprolistu… To je neverovatno”, kaže Srđan.

“To što je uradio Nikola Jokić je fantastično. Među tim ljudima u Americi, on je došao iz siromašne zemlje i napravio čudo neviđeno, postao je najbolji među njima. To je sjajna stvar i treba ga podržati. Za to što nije prihvatio poziv da igra za reprezentaciju, sigurno postoje neki razlozi koji mu nisu dozvolili da to uradi. Ja ga ne bih okrivio za to, jer tako je kako je. Možda je povređen, kako da znate, pa neće to da kaže, vrhusnki je sportista, pronosi slavu Srbije, mislim da je to njegova stvar. Treba se zaustaviti na tome”, poručio je otac najboljeg tenisera svijeta.

B92

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button