KOŠARKANBA

Pipen okrivio Durenta – Durent surovo uzvratio

Kevin Durent i Skoti Pipen upali su žustru raspravu. Košarkaši Bruklin Netsa neočekivano su eliminisani u drugoj rundi plej-ofa od strane Milvoki Baksa poslije sedam odigranih utakmica.

Ruku na srce, bilo je tu dosta povreda. Harden se povrijedio poslije samo 43 sekunde, da bi Kajri Irving u trećem meču završio ovu seriju.

“Kevin Durent je sjajan ofanzivni igrač, ali je upravo ta ofanziva bio njegov najveći neprijatelj. Nije umio da igra timsku košarku i konstantno je šutirao, napad za napadom. Da li ste nekada vidjeli Lebrona da to radi? Ne, on je pametniji, nateraće ih da ga udvoje i to Durent nije uspio da uradi. Durent je bolji napadač od Lebrona, može da postigne više poena, ali, da li je bolji od njega? Nije. Kapirate šta hoću da kažem? Lebron bi pronašao način da ih pobijedi, ne bi bio izmoren i vjerovatno ne bi ni uzeo taj posljednji šut. Lebron nije kao Durent i Durent nije kao Lebron”, rekao je Skoti Pipen.

Ubrzo je stigao odgovor Kevina Durenta:

“Da li je veliki Skoti Pipen odbio da uđe u igru kada su njegova osjećanja bila povređena, jer je trener nacrtao akciju za boljeg šutera, jer je u pitanju posljednja sekunda?”, upitao je Durent.

Naravno, radi se o čuvenoj situaciji u Čikago Bulsima, kada je Fil Džekson nacrtao akciju za Tonija Kukoča, a Skoti Pipen odbio da igra.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button