KOŠARKA

Srpkinje pred Belgiju: Jedna utakmica, biće teško

Pred polufinale Evrobasketa za košarkašice reprezentativke Srbije Jelena Bruks i Maja Škorić su rekle da će biti potrebno da ekipa da sve od sebe kako bi pobijedila teškog rivala. Meč je u subotu od 21 čas.

Košarkašice Srbije su napravile veliki rezultat na Evropskom prvenstvu, ne toliko zbog toga što su stigle do polufinala, koliko je bio značajan put do najboljih četiri. Srpkinje su dobile domaću selekciju Španije koju nikada ranije nisu savladale.

Sljedeći rival je takođe veoma zahtjevan. Belgija je tim koji ima sjajne individualne kvalitete i konačno želi uspjeh na Evropskom prvenstvu.

„Znamo protiv koga igramo, biće veoma teško. I da ih potpuno poznajemo moramo najviše da verujemo u sebe i ono što mi radimo. Ovo je jedna utakmica i ogroman je uspeh da smo među četiri. Idemo na tu utakmicu da damo sve od sebe jer, opet jedna je utakmica obe ekipe žele finale. Nadam se da ako ispoštujemo sve što Marina traži od nas i što stručni štab spremi, mislim da ćemo slaviti na kraju„, rekla je Jelena Bruks.

„Naravno da svi želimo pobedu, za to smo se i spremali, zato smo i došli. Znamo šta nas čeka, emocije su se slegle posle prethodne utakmice i sada treba da se fokusiramo na ono što dolazi. Imamo ozbiljan zadatak pred nama, ekipu koju respektujemo, ekipu koja ima odličnu timsku atmosferu, odličnu timsku igru, vrhunske individualne igrače, tako da zaista treba dosta na tome da radimo„, kaže Maja Škorić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
  2. Povratni ping: hk firearms
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button