KOŠARKA

Danilović i Paspalj o povratku Obradovića “Sjajna vijest za Partizan i srpsku košarku”

Ako nekadašnje saigrače Željka Obradovića, prijatelje, ljude kojima je bio trener ili selektor pitate da prokomentarišu povratak u Partizan, zajednički će reći “Ogromna stvar za Partizan i srpsku košarku”.

Odavno srpskim košarkaškim nebom nije odjeknula vijest veće težine, pa su shodno tome o Obradoviću pričali oni koji su sa njim dijelili parket .

“Super, super, super! Velika stvar za Partizan, za Savića i svakako velika zahvalnost Željku Obradoviću. Ovo je nešto najbolje što je moglo da se desi košarci”, nije krio oduševljenje nekadašnji krini centar Partizana Žarko Paspalj za Žurnal.

Nešto opširniji, bio je predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović. Prvi čovjek srpske košarke je svojevremeno pod Obradovićevom dirigentskom palicom pomogao Partizanu da se popne na krov Evrope 1992. godine.

“Povratak Željka Obradovića u Partizan je velika i važna vijest ne samo za klub, već i za srpsku košarku. Siguran sam da će Partizan u svakom pogledu napraviti ogorman iskorak sa najboljim evropskim stručnjakom. Za našu košarku je od izuzetne važnosti da u srpskim klubovima radi što veći broj vrhunskih stručnjaka, jer uz njih stasavaju talentovani igrači, kao i nove generacije trenera koje će ih jednog dana naslijediti u klubovima i reprezentativnim selekcijama”, rekao je Danilović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button