BIHRUKOMET

Potpis za potpisom: Višegrđani sačuvali ekipu

Čelnici Rukometnog kluba Višegrad obavili su sjajan posao u prethodnih desetak dana, jer su produžili ugovore sa svim nosiocima igre iz prošle sezone.

Višegrađani su uspjeli da izbore opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske, a a dosta momaka koji igraju za prvi tim dali su doprinos i osvajanju trećeg mjesta na prvenstvu Republike Srpske za igrače koji su rođeni 2002. godine i kasnije.

Jedan od njih je i kapiten tima Đorđo Racković, koji je prvi stavio paraf na dvogodišnji ugovor. Iako je imao dosta ponuda, odlučio je da ostane i pomogne matičnom klubu da već iduće sezone igra mnogo zapaženiju ulogu u eliti Srpske.

– Smatram da u Višegradu imam sve uslove da dodatno napredujem. Nadam se da će i ostali igrači slijediti moj primjer i ostati u klubu – rekao je Racković.

A ostali momci su ga poslušali. Gol Višegrada i u narednom periodu čuvaće Dragan Lakić i Vlade Pecikoza, a nosioci igre i dalje će biti Stefan Andrić, Mihajlo Vujić, Sergej Đurić i Matija Bošković. Za njima je krenuo i Bilećanin Filip Bojović, koji je za sam opola godine ušao u srca publike i postao jedan od ljubimaca. Predsjendik kluba Čedomir Guzina i ostatak uprave napravili su veliki posao potpisavši stipendijske ugovore sa Ivanom Pecikozom, Damjanom Pecikozom i Lazarom Rackovićem, momcima od kojih se u budućnosti mnogo očekuje.

Na klupi će i dalje ostati Željko Jaćimović, tako da su Višegrađani već sada napravili sve preduslove za iskorak u Prvoj ligi koji prema svemu prikazanom i učinjenom do sada iekako zaslužuju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button