BIHRUKOMET

Vasilić vodi Slogu, Konjuh mora da plati za Junjina

Rukovodstvo Sloge odlučilo je da nasljednjik Marija Kelentrića bude njegov dosadašnji pomoćnike Dejan Vasilić.

Nekadašnjem rukometašu ovog kluba, a potom i dugogodišnjem članu stručnog štaba u radu će pomagati Danko Panić, pa su dvojica mladih stručnjaka zamijenili mjesta pošto je prije Kelentrićevog dolaska Panić bio glavni trener, a Vasilić mu pomagao.

– To je bilo najlogičnije rješenje nakon Kelentrićevog odlaska. Već su samostalno vodili ekipu, izborili na kraju Evropu, i mislim da nema razloga da nešto slično ne naprave i ove sezone – pojasnio je predsjednik skupštine Sloge Vojislav Rađa.

Pripreme za predstojeću sezonu trebalo bi da počnu 26. jula, a do tada će se iskristalisati igrački kadar. Ono što je za sada sigurno jeste da će gol Sloge i naredne sezone čuvati iskusni tandem Milutin Bogdanović-Peđa Dejanović, a dogvoren je i ostanak sva četiri krila – Nikole Kneževića, Marka Perovića, Vladana Đurđevića i Vukašina Zekića, te iskusnog beka Vladimira Stankovića.

– Ono što je već sada sigurno, to je da nećemo zadržati tandem iz Rusije Artema Junjina i Gleba Černova. Njih dvojica su izrazili želju da promjene sredinu, koliko čitam Junjin je već potpisao ugovor sa Konjuhom, smao je mali problem što ima i važećiugovor sa nama na još jednu sezonu. To znači da će njegov novi klub ipak morati da nam uplati propisano obeštećenje. Sa Černovom je druga priča, jer mu je ugovor istekao – naglasio je Rađa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: 코인커뮤니티
  3. Povratni ping: 다시보기
Back to top button