BIHRUKOMET

POLOŽILI TEST Dubičani sjajni domaćini prvenstva za mlade rukometaše

Kozarska Dubica je mala opština na krajnjem sjeverozapadu Srpske, ali može da se pohvali velikim rukometnim talentima koji stasavaju kakao u moškom, tako i u ženskom klubu.

Sve to naravno bez mnogo novca, a zahvaljujući predanom radu rukovodstva ŽRK Knežopoljka i RK Kozara. Zato i ne čudi što su baš ova dva tima zajedno dobila organizaciju završnog prvenstva BiH za rukometaše i rukometašice rođene 2010. i mlađe, te što su bili sjajni domaćini.

Više uspjeha imala je ženska selekcija koja je nastupila sa dva tima, te zauzela drugo i treće mjesto, dok su za nijansu bolje bile djevojčice iz Ljubuškog. Titula za najboljeg igrača turnira ostala je u Dubici jer je prema mišljenju učesnika najviše poklazala Helena Stojičić.

Rukometaši su na kraju završili na šestom mjestu, a prvo je zauzela Škola rukometa Banjaluka, a priznanje za najboljeg pojedinca otišlo je u ruke Petra Drobnjaka.

– Izuzetno nam je drago što smo se pokazali kao dobri domaćini i što su sve ekipe bile izuzetno zadovoljne gostoprimstvom i organizacijom turnira. Čestitke svim ekipa koje su učestvovale, naravno najveće čestitke za prvake i osvajače medalja. Svi smo mi pobjednici! Pobijedili smo vrućinu, koronu, dug put i sve ostale nedaće. Nadamo se da ćemo sljedeće godine imati još više ekipa na završnom turniru – naveli su organizatori.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button