KOŠARKA

Rebrača: Jokić ima neviđenu želju da igra za Srbiju

Proslavljeni srpski košarkaš Željko Rebrača, u svojstvu gosta KSS, govorio je u fan zoni na Trgu republike.

On je pričao o aktuelnim temama, između ostalog, i o povratku Željka Obradovića u Partizan.

– Obradović je najbolji trener u Evropi, a i šire. Sigurno je da će da privuče i sponzore i navijače da prate košarku. Košarka će njegovim dolaskom da dođe na posebno mesto. Željko će da uspostavi svoj sistem, dobitnički, koji je imao svih ovih godina. Sa njim sam proveo dve godine u Partizanu, dve u Benetonu i dve u Panatinaikosu, plus reprezentacija. Poznajem njegov sistem, znak kako radi i igrači i navijači Partizana mogu da budu srećni što je došao – rekao je Rebrača i dodao:

– Potrebno je i vreme da se postignu rezultati. Potpisao je na tri godine, a to je idealno. Mislim da imaju i solidan budžet s kojim mogu da dovedu igrače i naprave prave rezultate.

Rebrača ne osuđuje odluku Nikole Jokića da ovog ljeta preskoči reprezentativno okupljanje.

– Znam šta navijači očekuju, ali treba da razumeju i momka koji je prethodne sezone, sa mesec dana pauze, nastavio drugu sezonu i odigrao sve utakmice sa prosekom od skoro 40 minuta. Mogu da pretpostavim kako se oseća fizički i da je došao da igra verovatno ne bi bio na nivou koji svi očekujemo. On će sledeće godine da nastavi da igra za reprezentaciju. Ne treba da mu zameramo. Poznajem ga i znam da ima neviđenu želju da igra za reprezentaciju. Razumem i navijače sa druge strane, koji su kivni, ali Nikola je nama potreban i u budućnosti – istakao je on.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: black molly drug 1970s,
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button