KOŠARKANBA

Bogdanović: Tresnuli su nas direktno u lice

Bogdan Bogdanović je odigrao sjajan peti meč u seriji protiv Milvokija, ali je njegova Atlanta ipak izgubila i na korak je od eliminacije iz NBA plej-ofa.

Baksi su poveli sa 3-2 u finalu istočne konferencije pobjedom rezultatom 123:112, a srpski šuter je ubacio 28 poena uz pet skokova i četiri asistencije.

Sjajno je šutirao za tri poena, pogodivši čak sedam trojki, ali to ga nije utješilo.

– Na početku utakmice su nas tresnuli direktno u lice odmah i nismo mogli da uđemo u ritam i da nađemo način da ih zaustavimo. Teško je da celu utakmicu jurite minus od 20 poena – slikovito je to objasnio Bogdanović.

On je naglasio da nije bio problem u samopouzdanju i da tim vjeruje u sebe i kada nemaju Treja Janga na terenu.

– Osećam da nikome ne nedostaje samopouzdanja. Znam da se ne plašimo i da možemo da odgovorimo – dodao je on i onda objasnio šta je potrebno da se uradi bolje na narednom meču.

– Moramo da počnemo bolje. Ne smemo da gubimo lopte, moramo da sprečimo da imamo ovoliko izgubljenih lopti i potrebno je da igramo bolje u reketu – naglasio je Bogdan.

Navijače u Srbiji najviše zanima kako je njegovo koljeno. Mučilo ga je na nekim prethodnim utakmicama, čak je morao da napušta teren zbog povrede. Novinari su ga pitali da li je razlog dobre partije jer se bolje osjeća nego ranije, a on je ostao zagonetan.

– Ne, isto je – rekao je Bogdan.

Ipak, ako je suditi po onome na terenu, povreda je prošlost, prenosi “B92”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button