KOŠARKA

“Nije bio spreman da igra” Kokoškov objasnio zašto nije bilo Micića

Selektor Srbije Igor Kokoškov izjavio je da razočaran što naš tim neće igrati na Olimpijskim igrama.

Italija je pobijedila sa 102:95 u finalu kvalifikacionog turnira u Beogradu i tako izborila jednu od četiri preostale vize za Japan.

Kokoškov je poslije meča rekao kako ništa nije funkcionisalo u igri tima, apostrofirao je i da su razne okolnosti poput izostanka Jokića i povreda kumovale ovakvom rezultatu.

– Bolji tim je pobijedio, težak poraz za nas. Veoma sam razočaran rezultatom na turniru, koji nismo odigrali dobro. Čitav turnir smo pokušali da se uigramo sa brzinom, ritmom, rotacijama. Brojne loše okolnosti su nas snašle ovog ljeta, ali nismo spremni kao tim koji bi žrtvovao mnogo. Bili smo ovdje, ali moraš da daš 100 odsto. Imena ne igraju utakmice. Nismo zaslužili da pobijedimo. Bez obzira na to kakva imena imamo, kao tim, nismo igrali dovoljno dobro da bismo zaslužili Olimpijske igre. Moramo da učimo iz ovoga i morate da budete potpuno posvećeni u suprotnom, to su samo imena – izjavio je Kokoškov.

Prava misterija je zašto Vasilije Micić nije igrao u nastavku.

Kokoškov je dao odgovor i na to pitanje.

– Sve je bilo u redu, bio je dio pripreme, gledali smo film, bio je dio startne postave, ali nisam ga vidio. Nije bio spreman da igra. Morao sam da stavim Avramovića i on je bio iznenađen. Morao je da otrči u svlačionicu i morali smo da promijenimo grupu. Očigledno je imao neki medicinski problem sa kojim nisam upoznat, nisam doktor. Igrao bi duže da je bio spreman, nažalost nije, pa sam igrao sa igračima koji su mogli da igraju – rekao je selektor.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: why not check here
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button