KOŠARKA

Avramović nikad iskreniji “Kada vas pozove najbolji trener na svijetu ne razmišlja se puno” VIDEO

Aleksa Avramović u utorak je postao drugo pojačanje Partizana za sljedeću sezonu.

Poslije Kevina Pantera, plejmejker Srbije je potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-bijelima.

Nedugo potom, dao je izjavu za klupski kanal i iznio prve utiske poslije dolaska iz Estudijantesa u tim Željka Obradovića.

– Sjajni su utisci, poslije mnogo obavljenih razgovora sa Željkom Obradovićem shvatio sam da nigdje ne bih mogao da napredujem kao u radu sa njim, u projektu koji mi je predstavio. Povjerovao sam u sve što je rekao, jer ima veliku energiju i entuzijazam. Nije mu dugo trebalo da me ubijedi – rekao je Avramović za Partizan TV.

Plejmejker rođen u Čačku očekuje veliku podršku sa tribina.

– Nadam se da će da bude dosta navijača. Prethodne sezone sam igrao u Španiji i bila je drugačija atmosrfera. Teško je bilo igrati bez navijača, treba ti dodatna energija i stimulans koji se daju igračima da idu naprijed. Partizanovi navijači su jedni od najboljih u Evropi i nadam se da će da budu tu da nas bodre do naših ciljeva – dodao je on.

Avramović je prethodnih godina igrao u inostranstvu i vraća se u Srbiju.

– Uželio sam se Srbije. Kada vas pozove najbolji trener Evrope i svijeta ne razmišlja se puno. On zna najviše košarke od svih ljudi koji su radili na ovim prodstorima i nadam se da ću da napredujem na individualnom i taktičkom planu – zaključio je reprezentativac Srbije.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Penis Envy Mushroom
  2. Povratni ping: who do mushrooms eat
Back to top button