BIHKOŠARKA

JOŠ JEDAN POTPIS Ristićeva ostaje u Orlovima, ništa od evro scene

Poslije trenera Dragane Svitlice, kapitena Tamare Rajić i Teodore Trebovac, Ženski košarkaški klub Orlovi zadržao je u svojim redovima i plejmejkera Marinu Ristić.

– Sa zadovoljstvom objavljujemo ostanak našeg organizatora igre. Radujemo se što će baš ova djevojka i naredne sezone da vodi naš tim na terenu, da bude glava naše ekipe. Želimo joj puno sreće i uspjeha – saopštili su osvajači triple krune prošle sezone.

Svitlica je prije dva dana za SNM naglasila da će u narednim danima formirati kostur tima, pa se može očekivati da i velika većina djevojaka koje su imale udjela u najuspješnijoj sezoni u istoriji kluba dogovore nastavak saradnje.

Kada su u pitanju pojačanja, za sada je stigla, odnosno vratila se Nataša Šobot, a novih lica u redovima Banjalučanki za sada nema iako će ih sigurno biti.

– Stekle smo pravo da igramo u Evroligi ili Evrokupu, ali nažalost nismo u finansijskoj situaciji koja to dozvoljava. Igraćemo regionalnu WABA ligu koja če biti nešto drugačije koncipirana nego prošlih sezona, jer će bit podijeljena u dvije grupe sa po šest timova. I tu su se desile promjene jer je aktuelni šampion Beroe odustao od takmičenja, pa će novi žijeb biti održan u četvrtak – rekla je Svitlica.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: stesolid utan recept
  2. Povratni ping: 늑대닷컴
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button