EVROPSKE LIGEFUDBAL

PSŽ JOŠ NIJE PRELEŽAO DJEČIJE BOLESTI Šeikov brat prijeti Poketinu zbog Mesija!?

Svijet fudbala definitivno iz dana u dan postaje sve bizarniji, čudniji i oholiji. Nismo ovom rečenicom rekli ništa novo, ali je postalo pomalo nevjerovatno šta se sve dešava.

Posljednja u nizu je objava Kalid bin Hamad bin Kalifa Al-Tani, brata vlasnika Pari Sen Žermena, Tamima bin Hamada Al-Tanija, koji je sebi dao za pravo da poruči Maurisiju Poketinu šta ga čeka ukoliko se bude svađao sa zvijezdama. Kao što znate, Lionel Mesi se naljutio na Poketina zbog izmjene u meču sa Lionom, pa iako mu niko zvanično iz kluba nije ništa rekao, odlučio je da to uradi čovjek koji ne obavlja nikakvu funkciju, ali se očigledo mnogo pita.

– London je prelijep grad, znate to… – napisao je šeik na “Tviteru” uz fotografiju Poćetina, aludirajući da bi se uskoro mogao vratiti u prestonici Engleske. Kalid Al-Tani je prvi “ozvaničio” dolazak Mesija u PSŽ, upravo objavom na “Tviteru”, a potom je provocirao Real Madrid nakon što “kraljevski” klub nije uspio da dovede Kilijana Mbapea.

Poslije svega, jasno je da “sveci” nisu klub nivoa recimo Bajerna, Real Madrida ili nekog trećeg… Jer, u onim istinskim klubovima zna se ko kosi, a ko vodu nosi i niko ne može da se igra posebno sa ovako ozbiljnim odlukama

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기티비
Back to top button