BIHFUDBAL

Moramo da “poderemo” dupe na treningu kako bismo bili dobri na utakmicama

U jednom od najinteresantnijih okršaja 11. kola Premijer lige, u duelu dva srpska kluba, Rudar Prijedor će u subotu od 15 časova ugostiti Radnik. Poslije deset odigranih utakmica obje ekipe se nalaze pri dnu tabele i biće ovo prilika i za jedne i za druge da eventualnom pobjedom pobjegnu iz opasne zone.

“Rudari” utakmicu dočekuju poslije poraza u Trebinju i vjeruju da mogu osvojiti tri boda, a trener Nikica Milenković slikovito je objasnio šta bi trebali, odnosno šta su morali da urade kako bi spremni dočekali utakmicu.

– Mi smo u prošlom kolu izgubili, a Radnik pobijedio tako da u različitom raspoloženju dočekujemo rivala. Uvijek vjerujem samo u ono što sami uradimo, ne osvrćemo se na rezultate drugih, a da bi došli do uspjeha prije toga se mora dobro poderati dupe na treningu. To je moj moto i toga ću se držati dok sam trener. Dobro smo radili prethodnih dana, a kao plod toga očekujem dobar rezultat – naglasio je Milenković, koji će poslije dužeg vremena na raspolaganju ima sve fudbalere.

Bijeljinci su u prošlom kolu priredili veliko iznenađenje i na pleća položili Zrinjski, čime su stigli do prve pobjede.

– Sigurno je da nam je poraslo samopouzdanje, ali to je već sada istorija. Momcima sam rekao da moraju zaboraviti na to. Jedva čekam da utakmica počne i da vidim da li je ono što sam rekao mojim igračima ušlo u glavu. Očekujem da jeste i da ponove dobru igru protiv jako nezgodne ekipe i direktnog konkurenta u borbi za opstanak – naglasio je kormilar Radnika Vlado Jagodić, koji za ovaj susret ne može da računa samo na povrijeđenog Kenana Šarića.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: join illuminati
  2. Povratni ping: 방콕마사지
Back to top button