EVROPSKE LIGEFUDBAL

„Real pokušava da zavede Erlinga“

Norveški napadač Erling Holand igra fantastično u tekućoj sezoni, a za njega su zainteresovani najveći evropski klubovi. Real Madrid „vreba“ istek ugovora Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena, ali i ofanzivac Borusije Dortmund je na radaru velikana iz španske prestonice.

Njemački mediji navode da Holand ima klauzulu od 75 miliona evra koja bi mogla da ga odvede iz Dortmunda, a da su neki timovi narednog ljeta spremni da je isplate kako bi dobili zauzvrat usluge mladog ofanzivca.

– Svjesni smo da će u nekom trenutku Holand zaigrati za neki od najvećih evropskih klubova. Mada, on već sada igra za jedan od najvećih evropskih klubova – izjavio je izvršni direktor Borusije Dortmund Hans-Joakim Vacke za španski dnevnik „AS“.

– On je nezavisna osoba, može da donosi svoje odluke. Znate, Real Madrid ga zavodi, naravno – rekao je prvi čovek Borusije.

Holand nastavlja da trese mreže – na 67 zvaničnih mečeva u dresu Borusije od dolaska iz Salcburga postigao je 68 golova, a u tekućoj sezoni ih je dao 11 na 8 mečeva, uključujući tim i reprezentaciju. Treba naglasiti da Holand ima važeći ugovor sa BVB do 2024. godine, ali sva je prilika da će Signal Iduna Park napustiti prije isteka ugovora.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: go right here
  2. Povratni ping: weed delivery Toronto
Back to top button