EUROKUPOVIFUDBAL

SASTAV ZVEZDE Stanković iznenadio, Erakoviću traka

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković priredio je iznenađenje u startnoj postavi za meč drugog kola grupe F Lige Evrope sa Ludogorecom (21 čas) jer je u nju uvrstio Slavoljuba Srnića.

Iskusni polivalentni fudbaler u javnosti nije bio među glavnim kandidatima za mjesto na desnoj strani terena, ali je Stanković procijenio da Srnić može odgovoriti zadacima. Takođe, u startnoj postavi je oporavljeni El Fardu Ben, a kapitensku traku oko ruke nosiće mladi Strahinja Eraković.

Na golu je Zoran Popović, defantivnu liniju line Gobeljić, Eraković, Pankov, u sredini su Kanga, Sanogo, Ivanić, Ben i Srnić, a najistureniji je Dioni.

Crveno-bijeli su značajno oslabljeni u Bugarskoj izostankom bitne četvorke – Milana Borjana, Aleksandra Dragovića, Miloša Degeneka i Aleksandra Kataija, ali i pored toga tražiće pozitivan rezultat.

Kod Ludogoreca na golu je Kohlina, u odbrani su Sisinjo, Plastun, Berdon i Pinas, u vezi Bađi, Gonkalveš, ispred Santana, po krilima su Tekpetej i Žozue Sa, a u napadu Sotiru.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: serviços informática
Back to top button