EVROPSKE LIGEFUDBAL

Solsker: Uvijek imate šansu kada je na terenu Ronaldo

Fudbaleri Mančester Junajteda došli su do prve pobjede u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona – ekipa Olea Gunara Solskera savladala je u dramatičnoj završnici Viljareal na domaćem terenu, a Norvežanin je po završetku meča izjavio da je Džesi Lingard nezadovoljan što nema veću minutažu u redovima Junajteda.

„Crveni đavoli“ su slavili 2:1, a ključni pogodak za Solskerovu ekipu postigao je Kristijano Ronaldo poslije pasa Džesija Lingarda u 90+5. minutu.

– Ovo su stvari koje se događaju na Old Trafordu. Toliko smo puta u prošlosti viđali slične ishode. Na kraju smo morali da ‘bacimo oprez kroz prozor’, a imali smo i sreće. Igrali smo protiv veoma jakog protivnika, ali je na kraju naš pritisak dao rezultata – izjavio je poslije susreta Ole Gunar Solsker.

– Kada u svom sastavu imate Krisitjana Ronalda, onda uvijek imate priliku. On je toliko dobar pred golom i utiče na sve igrače. Što se tiče Džesija Lingarda, on je nezadovoljan što nema više minuta, ali je na kraju imao sjajan potez. On to radi. Igračima mnogo znači što smo dobili na ovaj način, naročito poslije poraza u Bernu u prethodnom kolu – rekao je norveški stručnjak.

Junajted sljedeći meč igra u subotu u Premijer ligi, od 13.30 časova s Evertonom u Mančesteru, dok u LŠ 20. oktobra dočekuje Atalantu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Oregon mushroom shop
Back to top button