TENIS

Đoković Ibri: Luda balkanska glava; Zlatan: Nole se ljuti, isti je kao ja VIDEO

Zlatan Ibrahimović, fudbalska zvijezda Milana, govorio je o najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću.

U razgovoru za klupsku televiziju, povodom njegovog 40. rođendana, dobio je mnogo čestitki poznatih sportista, a jedna je bila baš od Đokovića.

Srpski as mu je na maternjem jeziku čestitao rođendan.

– Gde si Ibra, brate, srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro videti – rekao je Novak u videu koji je gledao Ibra.

Ubrzo je Šveđanin bosanskog porekla objasnio kako vidi Novaka.

– Pre svega cenum njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou – počeo je.

Kako je rekao, jako ceni njegov mentalni sklop i uporedio ga sa samim sobom.

– Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, ostim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja – zaključio je.

Poznato je da je Đoković veliki prijatelj sa Ibrahimovićem, koji ga je nekoliko puta uživo gledao kako igra, a i Novak je simpatizer Milana, pa je čestitka i očekivana.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button