FUDBAL

“Osećamo pritisak – kao i uvek idemo na pobedu”

Srpski fudbalski reprezentativci Miloš Veljković i Uroš Račić optimisti pred duele protiv Luksemburga i Azerbejdžana u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Fudbaleri Srbije 9. oktorba igraju protiv Luskemburga na gostovanju, a tri dana kasnije dočekuju Azerbejdžan u kvalifiakcijama za Svjetsko prvenstvo.

– Kao i uvek idemo na pobedu, kvalitetniji smo od Luksemburga, to smo pokazili i u prvom meču, sada treba to i da potvrdimo. Naravno, isti recept primenićemo i protiv Azerbejdžana – rekao je Račić i dodao:

– Osećamo pritisak, to je sve pozitivno, moramo da dobijemo prve dve utakmice, a protiv Portugala svakako idemo na pobedu. Ako budemo igrali kao protiv Irske, dominiraćemo i pobediti i Luksembrug i Azerbejdžan.

Veljković je zadovoljan konceptom i sistemom koji forsira selektor Piksi.

– Selektor hoće da igramo ofanzivno, da imamo posed, odgovara mi takav sistem. Na meni je da dam sve od sebe, na svakom treningu i utakmici, a selektor određuje tim. Luksemburg je ofanzivna ekipa, ipak sve zavisi od nas, treba da se držimo dogovora i neće biti problema – rekao je Veljković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button