EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Mančester junajted nastavlja potragu za desnim bekom

Dovođenje desnog beka i dalje je jedan od prioriteta Mančester junajteda.

Crveni đavoli su željeli Kirana Tripijea, ali nisu uspjeli da postignu razumnu cijenu za defanzivca Atletiko Madrida. Sada na Old Trafordu gledaju mlađe i perspektivnije fudbalere.

Ole Gunar Solšer želi da pojača konkurenciju uz desnu aut-liniju. Ima određene primjedbe na nastupe Arona Van-Bisake, naročito na njegov napadački učinak. Norvežanin takođe ima Dioga Daloa, ali ne želi pretjerano da se oslanja na Portugalca, pa će ovaj u januaru vjerovatno biti pozajmljen, ili prodat.

U klubu je i mladi Itan Lerd, koji je trenutno na pozajmici u Svonsiju, ali Solšer ne misli da će ovaj 20-godišnjak predstavljati ozbiljniju konkurenciju Van-Bisaki.

Iz tog razloga, skauti Junajteda traže mlade, ali i već kvalitetne fudbalere. Prvi pik je Nejtan Paterson iz Glazgov Rendžersa, a drugi Maks Arons iz Noriča.

Paterson ima 19 godina i bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule Rendžersa u prošloj sezoni. Njega u ovom trenutku žele i Mančester Siti i Everton.

Za 21-godišnjeg Aronsa, koji se smatra jednim od najtalentovanijih engleskih bekova, lista zainteresovanih je još duža. U redu za pregovore čekaju Bajern, Arsenal, Atletiko Madrid i opet Everton.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Ecstasy
Back to top button