FUDBAL

Savić: Protiv favorita uvijek pružamo više od maksimuma

Mladi reprezentativci BiH će sutra na „Bilinom polju“ odigrati meč kvalifikacija za EURO 2023. sa odgovarajućom selekcijom Italije.

Selektor Slobodan Starčević ističe da je gostujući tim favorit uopšte u grupi, ali smatra da njegovi izabranici imaju način da se suprotstave mladim „Azurima“.

– Na pripremama smo radili kvalitetno i gradili smo atmosferu na bazi dobre igre koju smo prikazali protiv Švedske. Nastojali smo da naglasimo dobre stvari koje smo radili u proteklom periodu, a da greške koje smo pravili korigujemo. Slijedi nam meč sa jakim protivnikom koji je i favorit u našoj grupi. Svjesni smo njihovih i individualnih i timskih kvaliteta. Spremili smo se da se sutra suprotstavimo Italiji na najbolji mogući način, da odigramo što bolje možemo i pokušamo napraviti dobar rezultat – istakao je Starčević.

Vezista Milan Savić je ističe da je atmosfera dobra i očekuje dobru partiju.

– Došli smo na ovo okupljanje sa otprilike istim igračima kao i prošli put. To je u neku ruku dobro jer imamo kontinuitet, dobro se poznajemo i upoznati smo sa radom selektora i njegovog stručnog štaba. Već na prvom treningu osjetila se ta energija koja nam je potrebna i koja nas je pratila sve vrijeme priprema. Spremni smo za meč sa Italijom koja je odličan tim. Mi imamo takav mentalitet da protiv favorizovanih ekipa uvijek pružimo i više od maksimuma, nadam se da će tako biti i ovaj put i da ćemo ostvariti povoljan rezultat – poručio je Savić. Utakmica je na programu sutra od 17 časova i 30 minuta na stadionu „Bilino polje“ u Zenici uz direktan prenos na Arena Sport TV.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 방콕 푸잉
Back to top button