EVROPSKE LIGEFUDBAL

Tami: Od Murinja sam naučio koliko do sada u cijeloj karijeri

Engleski fudbaler Tami Ejbraham istakao je daje kroz saradnju sa Žozeom Murinjom u Romi naučio koliko i prethodno za cijelu karijeru.

Ejbraham je u avgustu prešao iz Čelsija u Romu, u transferu vrijednom 40 miliona evra.

– Zašto Italija? Imao sam više opcija, u to vrijeme je mnogo klubova pregovaralo sa mnom. A onda sam pričao sa Žozeom. On je imao jasan cilj. Shvatio sam šta želi da uradi sa Romom i poželio sam da budem dio tog procesa. Ukazao mi je povjerenje, što je bio jedan od razloga zbog kojih sam prešao u Romu – rekao je 24-godišnjak.

Istakao je engleski reprezentativac da je mnogo naučio od trofejnog stručnjaka.

– Kada me je prvi put nazvao, pitao je da li želim da uživam u sunačnom vremenu ili ću ostati na kiši. Nasmijao sam se. Prvo sam želio da ostanem u Premijer ligi, u Engleskoj. Ali morao sam da donesem odluku, izabrao sam Italiju i srećan sam zbog toka. Naučio sam u ovom periodu koliko i za čitav svoj život. To je dobro. Morate da usvajate savete različitih trenera. Trenutno, učim mnogo.

Ejbraham je naknadno dobio poziv selektora Engleske Gareta Sautgejta da se priključi nacionalnom timu pred oktobarske mečeve u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button