FUDBAL

Teodorović postigao het-trik “Ne postoji bolji način za povratak na teren”

Danilo Teodorović je sa tri pogotka za Željezničar Sport tim u duelu protiv Drine obilježio 9. kolo m:tel Prve Lige Republike Srpske, a Banjalučani su zahvaljujući njegovim golovima savladali Zvorničane sa 3:0.

Talentovani fudbaler tima iz Predgrađa se na teren vratio poslije pauze koja je trajala više od dva mjeseca, a pred domaćom publikom je tri puta zatresao mrežu protivnika.

Bez obzira na činjenicu da je bio igrač utakmice i kompletnog kola, zasluge za uspjeh prepušta timu.

– Imali smo posjed lopte u prvom poluvremenu, ali nismo bili efikasni. U drugom smo u potpunosti preuzeli inicijativu, iskoristili svoje šanse i potpuno zasluženo pobijedili. Ja sam nakon duže vremena igrao pred domaćom publikom, postigao sam zaista lijep prvi gol glavom, a za druga dva više su zaslužni saigrači nego ja. U svakom slučaju lijepo je dati tri gola na jednom meču – rekao je Teodorović i dodao:

– Ne postoji bolji način da se vratite nakon povrede. Ovo je bila odlična utakmica koja će mi sigurno vratiti samopuzdanje i biti veliki podstrek da nastavim kvalitetno da radim. Nadam se da ću nastaviti dobru golgetersku formu u ovoj sezoni. Okrećemo se narednoj utakmici protiv Borca, domaćini smo i idemo na pobjedu – rekao je Teodorović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button