EVROPSKE LIGEFUDBAL

Lopovi opljačkali i vezali bivšu Balotelijevu dјevojku

Italijanski mediji prenose da je bivša djevojka Marija Balotelija Fani Negueša bila žrtva lopova u Nici u vrijeme dok je njen novi izabranik Mario Lemina igrao fudbalsku utakmicu.

Pljačkaši su iskoristili vrijeme dok je Mario Lemina igrao za reprezentaciju Gabona u kvalifikacijama za SP 2022 da opljačkaju njegovu kuću u Nici i iz nje uzmu dragocjenosti i nakit u vrijednosti od oko 300.000 evra.

U kući su zatekli tri ženske osobe i sve su ih vezali. Među njima je bila i Leminina devojka Fani Negueša. Ova lijepa manekenka je bivša devojka Lemininog imenjaka i nekadašnjeg reprezentativca Italije, Balotelija.

Fani je ispričala policajcima da su u kuću ušla trojica naoružanih pljačkaša i da su sve prisutne vezali, a onda odnijeli dragocjenosti.

– Hvala svima na porukama podrške, svi smo živi i zdravi i to je najvažnije. Nezakonita dobit nikome nije donijela korist. Hvala im barem što su mi ostavili moje najdragocjenije bogatstvo, porodicu – poručila je Fani Negueša preko društvenih mreža.

Mario Lemina je trenutno fudbaler Nice, a tokom bogate karijere igrao je između ostalih za Marsej, Juventus i Sautempton.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: reparatie imac
Back to top button