EUROKUPOVIFUDBAL

Zvijezda – Trabzon, za uživanje i nova prijateljstva

Fudbaleri Zvijezde 09 za nešto manje od dva časa (13) igraju revanš meč plej-ofa omladinske Lige šampiona protiv ekipe Trabzonspor u kome će pokušati da nadoknade 0:1 iz prvog meča u Ugljeviku.
Ekspedicija šampiona BiH juče je stigla u Tursku, fudbaleri su odradili trening, a prvi čovjek klub Boris Stanišić i ostala delegacija sinoć je imala zajedničku večeru sa rukovodstvom turskog tima.
Trener Zlatko Krmpotić nada se da su njegovi momci naučili dosta iz prvog meča.

– Prije same najave utakmice moram da se vratim na prethodnu i da ponovim da smo utakmicu odigrali taktički fenomenalno. Na žalost, individualne greške dovele su nas do nepovoljnog rezultata. Što se tiče ove utakmice, idemo da se nadigravamo. Igrački nismo baš u najboljem momentu. Pretrpani raspored i smanjeni roster uticao je na umor kod igrača. Svakako, sve će se to zaboraviti kada istrčimo na teren. Protivnik je veoma ozbiljna ekipa, što se vidjelo u prvoj utakmici u Ugljeviku. Gledaćemo da napravimo dobar tim kako bi odigrali što bolju utakmicu i naravno da prođemo u naredni krug omladinske lige šampiona – zaključio je Krmpotić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: see this
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button