EVROPSKE LIGEFUDBAL

PUT MATA BEZBIJA Ako Solskjer ode, dolazi bivši menadžer Liverpula

Menadžer Lestera Brendan Rodžers najbliži je klupi Mančester junajteda ako Ole Gunar Solšer dobije otkaz, prenosi ESPN.

Klub je nakon teškog poraza od Liverpula 0:5 na Old Trafordu donio odluku da Norvežanin u subotu predvodi „đavole“ na gostovanju Totenhemu u Londonu, ali poslije tog meča se ne zna njegova sudbina.

Mediji svakodnevno spekulišu o njegovoj budućnosti, a američki medij uvjeren je da je Rodžers glavni kandidat da ga naslijedi.

Koliko je to realno pokazaće naredni period tek ovaj Severni Irac je nedavno sa Lesterom, sedam dana prije Liverpula, u sjajnom meču pobijedio Junajted sa 4:2.

Njegovo pominjanje kao kandidata interesantno je i iz ugla da je ne tako davno sjedio na klupi Liverpula. Malo mu je nedostajalo da pokupi slavu prije Jirgena Klopa kad je u finišu sezone 2013/14 ispustio prvo mjesto, umnogome zahvaljujući bolnom porazu protiv Čelzija na „Enfildu“ upamćenom po nesrećnom klizanju kapitena Stivena Džerarda.

Eventualni dolazak bivšeg menadžera Liverpula u Junajted bio bi zanimljiv iz još jednog ugla. Malo ko zna da je legendarni menadžer „đavola“ Mat Bezbi čitavu igračku karijeru proveo u Mančester sitiju i Liverpulu gdje je bio i kapiten. Bio je pomoćni trener na „Enfildu“ kad je dobio poziv sa „Old Traforda“, a sve što je poslije toga uslijedilo je istorija… (B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button