BIHFUDBAL

SABLIĆ JASAN Neću da idem jer sam ovdje četiri mjeseca jeo da ne kažem šta…

Trener Sarajeva Goran Sablić poručio je da neće svojevoljno otići sa klupe nakon remija sa Rudar Prijedorom iako su ga navijači u finišu meča vrijeđali i zahtijevali da se povuče.

– Šta reći… Imali smo pravi pristup, pravu energiju i to se vidjelo… Otvorili smo utakmicu na najbolji način, pritiskali, lopta je šetala po liniji, ali nismo zabili drugi gol. Jednom greškom smo primili gol za 1:1. U nastavku smo opet otvorili utakmicu kako smo željeli, ali drugi žuti karton, odnosno crveni je odveo meč u drugom smjeru. Pred sami kraj smo željeli isprovocirati situaciju za drugi gol, ali nismo uspjeli – kazao je Sablić.

Publika je rekla svoje, Sablić je to dobro čuo.

– Razumijem publiku, pogotovo sam razumio nakon Ljubića. Nakon ovog izdanja me nije stid. Neko je možda mislio da će ova ekipa letjeti sa novim vlasnikom… To sam rekao, a to nikoga ne interesuje. Treba to istrpiti do zime, a već sam vlasniku rekao da dajem mandat na raspolaganje. Bio sam tu kada vas je bilo dvoje, a ne petnaest. Malo realnosti treba, poslije Ljubića smo zaslužili šamarčinu, ali sada ne. Neću otići jer sam četiri mjeseca ovdje jeo, da ne kažem šta sam jeo i što sam živio za ovaj klub – rekao je Sablić.

U sastavu niej bilo Matijasa fanima.

– Nakon što je vidio da nije među starterima rekao da je virozan – zaključio je hrvatski stručnjak.a

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button