KOŠARKAREGION

Bajić: Ponekad porazi nisu tragedija jer izazovu reakciju ekipe

Košarkaši Igokee putuju u Bar na meč sedmog kola ABA lige protiv Mornara koji još nije osjetio slast pobjede ove sezone, te se nadaju da će tako ostati i poslije njihovog gostovanja u Crnoj Gori.

Aleksandrovčani su do sada pokazali mnogo više, na omjeru su 3-3, ali ih je malo polulujao težak poraz od Cedevita Olimpije prošog vikenda u Laktašima. Zato trener Dragan Bajić ističe da je dosta vremena posvetio analizi tog meča, te d aje igračima ukazao na loše stvari koje su ponavljali tokom tih 40 minuta.

– Iskoristili smo sedmicu pokušamo popraviti te stvari. Očekuje nas teško gostovanje jer  Mornar nije na nivou rezultata koje su očekivali, posebno gledajući kakav je kvalitet tog tima. Ponekad porazi dobro dođu, ponekad ih ne trebamo shvatati tragično, pa se nadam da će momci odreagovati i da ćemo pokazati ono što nas je krasilo na startu sezone u određenim utakmicama – istakao je Bajić.

Centar Stefan Fundić takođe podvlači da je Mornar puno bolja ekipa od onoga što pokazuje stanje na tabeli.

– Neće biti lako ali treba da se skupimo i da ispoštujemo ono što se dogovorili te to sve prebacimo na teren – naglasio je Fundić.

Utakmica u dvorani „Topolica“ na programu je u subotu u 21 čas.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: health tests
  2. Povratni ping: cartel oil co oklahoma
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button