BOKSBORILAČKI SPORTOVI

HEKTOR FIGHT NIGHT 2 Vrhunski borci garantuju spektakl

Borilački spektakl Hektor Fight night biće organizovan drugi put krajem ove godine pod sloganom ”Najbolji kad je najteže”.

Ovu manifestaciju predvode domaće kik boks snage Čedo Pantić i Danilo Tošić, a borba koja će sigurno obilježiti veče je sudar dva borca svjetskog renomea Mladena Kujundžića i Strahinje Mitrića. HFN 2 upriličiće gledaocima osam kik boks mečeva 17. decembra u svečanom salonu ”Felikitas” u Romanovcima kod Laktaša.

– Nakon dvije godine prisilne pauze uslijed globalne pandemije koja je značajno destabilizovala borilački svijet, “Hektor Team” se našao u poziciji da priredi drugi ”event” po redu. Izabrali smo slogan ”Najbolji kad je najteže” jer smatramo da je to fraza koja najbolje opisuje period kroj koji smo prošle, prepreke koje smo savladali da bismo ovu zamisao sproveli u djelo. Kompletan koncept formiram je s namjerom da postavi nove standarde u svijetu kik boksa tako što će prikazati naš sport u najboljem svjetlu kroz spoj fenomenalnih okršaja i impozantne produkcije. Okupili smo odlične teškaše Kujundžića i Mitrića te Viktora Vasića i Miroslava Vujovića. Ovo je dobra prilika da ih publika vidi na djelu. Ostatak borbi objavićemo u narednom periodu – rekao je tim menadžer KBS Hektor Dejan Srdić.

U prodaju će biti pušteno oko 800 karata koliki je kapacitet salona, a organizatori obećavaju jedinstven ambijent i vrhunske borbe kao što je uostalom bio slučaj prije dvije godine u dvorani Borik.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: oh shiitake mushrooms
Back to top button