KOŠARKAREGION

“Zvezda? Biće ludo, čovječe”

Partizan je pobijedio FMP i time obezbijedio da bez poraza u ABA ligi dočeka “večiti” derbi protiv Crvene zvezde sljedećeg vikenda.

Jedna od glavnih figura tog susreta biće Kevin Panter, bivši igrač crveno-belih, a ove sezone glavna uzdanica crno-belih.

Upitan da prokomentariše svoj povratak pred Zvezdine navijače koji su ga bodrili prije dvije sezone, Panter je najavio da će “biti ludo”.

– Bićemo spremni. Svi to čekaju. Neću pričati mnogo o tome ove nedjelje, jer ću biti zauzet da odgovaram na pitanja. Biće ludo, čovječe, biće ludo… – poručio je Panter poslije meča sa FMP-om.

U subotu uveče ostao je bez ubačenog poena, sa trojkama 0/4, a ukupnim šutem iz igre 0/5, ali ga to ne brine.

– Igrači rivala uradili su posao da ja ne postignem poene. Mnogo puta kad mi ne ide, neću popraviti situaciju ako uporno pokušavam da poentiram. Tada je važnije razigravati saigrače. U utakmicama kada je protivnik ekstremno agresivan, ne možete baš da insistirate na šutu jer ćete gubiti loptu, uzimati nerezonske šuteve. Tako da sam večeras samo pokušavao da brzo dodajem jer sam odmah imao dvojicu na sebi. To je bila naša prednost pa sam se brzo oslobađao lopte i pravio višak na drugom dijelu terena – objasnio je Panter.

U ekipi FMP-a odličan je bio Brajs Džons, njegov veliki prijatelj iz školskih dana.

– Znam Brajsa otprilike od srednje škole, on je moj čovjek, moj brat dugo već. Znamo se dugo. Bilo smo zajedno u Los Anđelesu. Obojica smo iz Njujorka, znamo iste ljude, zaista smo bliski – istakao je Panter.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Engineering
  2. Povratni ping: 호두코믹스
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button